АКАДИ

Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий взяв участь в урочистостях щодо посвяти у студенти  першокурсників Академії праці, соціальних відносин і туризму ФПУ.

У зверненні до молоді та викладачів АПСВТ Голова ФПУ підкреслив важливість здобуття професійної освіти фахівцями, які мають служити справі соціально-економічного та правового захисту трудящих України.

Першокурсникам він побажав  сміливо здобувати знання, не зупинятися на досягнутому, бути у постійному пошуку ефективних шляхів захисту законних прав та інтересів людини праці.

Григорій Осовий також наголосив на необхідності розвитку співпраці між Федерацією профспілок України і науковцями Академії, а також правовими, економічними, соціальними експертами, громадським  сектором. Результатом чого мають стати  розробка Стратегії діяльності ФПУ на п’ятирічний період під робочою назвою: «Профспілки ХХІ століття», більш широкого залучення профспілкових активістів до здобуття ними професійної освіти і підвищення кваліфікації.

В урочистостях також взяли участь голова Голосіївської райдержадміністрації у м. Києві Сергій Садовий, депутат Київської міської ради Вадим Іванченко, які привітали представників АПСВТ з початком нового навчального року та побажали усім успіхів і плідних результатів у навчанні.

Прес-центр ФПУ

АКАДИ1

АКАДИ2

АКАДИ3