FPU.logo

 

Дорогі колеги, друзі!

 

        Цього тижня річниці від дня заснування відмічають Сумська обласна рада профспілок, Запорізька обласна рада профспілок, Рада профспілок Івано-франківської області, Полтавська обласна рада профспілок, Тернопільська обласна рада профспілок, Федерація профспілок Житомирської області, Федерація профспілок Кіровоградської області, Херсонська обласна міжгалузева рада профспілок, Федерація профспілок Рівненської області та Чернівецька обласна рада профспілок.

Від імені Федерації профспілок України сердечно вітаю вас та ваших колег з цими визначними датами.

Ваша активна і послідовна позиція, спрямована на захист трудових, соціально-економічних, духовних прав та інтересів членів профспілок, а також членів їхніх сімей, заслуговує на глибоку повагу і суспільну підтримку.

Переконаний, що профспілки й надалі займатимуть конструктивну та соціально відповідальну позицію, послідовно захищатимуть головні принципи профспілкового руху – єдність, солідарність і справедливість!

Наша спільна боротьба за права та інтереси членів профспілок і надалі сприятиме утвердженню ідеалів справедливості, добра та гуманізму.

Щиро бажаю усім членам профспілок здоров’я, щастя, успіхів у житті і праці, мирного неба, нових здобутків у розбудові нашої незалежної України.

 

З повагою

 

Голова Федерації профспілок України                                              Григорій ОСОВИЙ