P1010098

 

 

На Черкащині відбувся вже традиційний, восьмий по ліку волейбольний турнір, присвячений Дню працівників сільського господарства.

У спортивній залі Черкаського національного університету імені Б.Хмельницького відбулося офіційне відкриття турніру та протягом 6-ти годин точилась видовищна й напружена боротьба команд Черкаського краю та гостей з сусідньої Київської області. Колектив Миронівського КПХ, до речі, є незмінним учасником турніру.

Від профспілок області учасників змагань вітав голова Федерації профспілок Черкаської області Шевченко П.В.

Перемогу святкувала дружня команда «Маїс» (Почесний президент групи компаній «Маїс» Терещук С.М.), керівництво якого взяло матеріальні витрати на проведення змагань. Друге місце зайняла команда-новачок з Маньківського району. Спонсором поїздки маньківчан до обласного центру стала керівник Фермерського господарства «Червона калина – С» з с. Нестерівка Стецюк Н.В., яка особисто супроводжувала земляків та активно вболівала за них. Третє місце дісталось чорнобаївцям.

Але переможених на турнірі не було.

Спортсмени отримали радість спілкування, можливість проявити спортивну майстерність та відзначені відповідно медалями, грамотами.

 

Федерація профспілок Черкаської області

 

P1010073

 

P1010104

 

 

 

P1010130