DSC 2436

 

Свій третій пленум днями провели профспілчани , об’єднані обласною профспілкою працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів.

 

Ця організація нині знаходиться на стадії реформування.з травня н.р.її очолює викладач Вищого професійного училища №1 м. Рівного Наталія Поліщук-людина ініціативна, яка обирає нові нестандартні форми профспілкової роботи .Як ось інтерактивне спілкування,в формі якого і пройшов пленум

В його роботі взяв участь і виступив голова ФПО Микола Шершун. Він побажав успіху в перебудові роботи галузевої організації та висловив сподівання ,що вона так само послідовно і активно як і раніше відстоюватиме інтереси спілчан, додавши в чисельності згуртованості та цілеспрямованості в діяльності своїх активістів.

Василь Андреєв,голова ЦК галузевої профспілки,який нині подає велику методичну і практичну допомогу у розбудові і реформаціях обласній організації профспілки будівельників у своєму виступі докладно проаналізував діяльність ЦК профспілки за останній період і обговорив із спілчанами план їх дій у наступному році.

 

DSC 2440

 

Інформаційно-аналітичний центр ФПРО