Изображение 9791

 

На днях у Будинку профспілок відбувся семінар фінансових працівників облпрофорганізацій. В заході взяли участь голова Дніпропетровського облпрофоб’єднання Віталій Дубіль, директор обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Борис Мазур, учасник дансько-українського навчального проекту, голова обкому профспілки працівників культури Анатолій Яловий.

 

Відкриваючи захід, голова профцентру, член керівного комітету дансько-українського навчального проекту В.Дубіль зазначив, що фінансова робота в нинішніх непростих умовах є одним з найважливіших напрямків. Він окреслив головні завдання зі зміцнення фінансової бази профспілок, в т.ч. – через залучення досвіду наших зарубіжних колег. Зокрема, в рамках здійснюваного зараз дансько-українського проекту навчання профкадрів і активу (особливо важливо, що незабаром Данію відвідають члени цього проекту, які візьмуть участь у семінарі, де одним з питань буде вивчення фінансових аспектів діяльності профспілки 3F).

Про особливості оподаткування в рамках діючого Податкового кодексу розповіла представник Головного управління фіскальної служби в Дніпропетровській області Надія Вовк. Керівники підрозділів Фонду соцстраху з ТВП Олена Вінниченко та Сергій Ярихович висвітлили питання щодо соціальних виплат допомоги та послуги.

Присутні отримали змістовні відповіді на свої запитання.

 

Изображение 9802

 

Изображение 9810

 

                                                          Прес-центр Дніпропетровського облпрофоб’єднання