354263652 977810486985362 6580842213680261396 n
На засідання Президії Федерації профспілок Рівненської області були запрошені та виступили фахівці відділу державної реєстрації громадських формувань у Рівненській області Управління державної реєстрації Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Галина Ярославівна КИРИЛЮК, начальник відділу державної реєстрації громадських формувань у Рівненській області та Ірина Олексіївна ДЕРКАЧ, головний спеціаліст відділу державної реєстрації громадських формувань у Рівненській області поінформували присутніх стосовно реєстрації профспілкових організацій відповідно до нового законодавства.
Ініціатором запрошення даних спеціалістів виступила Уляна СТРІЛЕЦЬ, член президії, голова обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства МП, ПОН.
За словами членів президії, потреба у очній консультації та спілкуванні з даними спеціалістами назріла давно, оскільки питань є багато і щодо теорії, і щодо практичного застосування: заповнення документів, подання їх на реєстрацію та інше.
Після змістовної та предметної розмови, запитань та відповідей, обміну контактними даними члени президії подякували фахівцям відділу державної реєстрації за консультації та допомогу.

Профінформ ФПО