1687766638 5 n

У Будинку спілок у Києві відбулася зустріч фахівців ЦК Профспілки працівників освіти і науки України із профспілковим активом Об'єднаної організації Профспілки Великохутірської, Драбівської, Шрамківської територіальних громад. 

 

Начальник Управління соціально-економічного захисту Профспілки Антоніна Клименко поінформувала спілчан про основні вектори роботи Профспілки в умовах воєнного часу, актуальні напрацювання щодо захисту прав та гарантій освітян. Зокрема, у розмові з профактивом вона зупинилася на питаннях освітньої субвенції, оплати праці, відпусток педпрацівників, навантаження, умов праці тощо. 

Про роботу Федерації профспілок України в умовах дії воєнного стану розповіли заступники Голови ФПУ Євген Драпятий та Олександр Шубін, які взяли участь у зустрічі. І далі поспілкувалися у форматі «питання – відповідь» з усіх питань, що цікавили учасників. 

Освітяни подякували за конструктивну розмову й відзначили, що завдяки таким діалогам та відкритим розмовам відчувається сила й послідовність профспілок у питаннях захисту трудових та соціально-економічних прав та інтересів працівників, яка відчуватиметься й на рівні первинок.

Детальніше: https://pon.org.ua/novyny/10430-dialogy-zi-spilchanamy-korotko-pro-golovne.html

Профспілка працівників освіти і науки України