381

Закарпатська обласна профспілкова організація працівників культури (голова Наталія Товтин) 22 роки тому започаткувала турнір з мініфутболу серед команд засобів масової інформації, який щороку проводиться до Дня журналіста і користується великою популярністю серед працівників ЗМІ.

На їх пропозицію профспілка стала засновником ще одних цікавих змагань - турніру з більярду серед журналістів.

Перші змагання відбулися у БК Buffalo. Вони мали статус благодійних і проводилися на честь воїнів ЗСУ , а приурочені були до Міжнародного дня спортивного журналіста.

Турнір був Всеукраїнським, оскільки його учасниками стали гравці з чотирьох областей України: Закарпатської, Львівської, Херсонської та Харківської. Вони змагалися за олімпійською системою.

На відкритті турніру голова облорганізації профспілки Наталія Товтин тепло привітала учасників змагань і побажала їм нових успіхів в журналістиці і спорті.

За підсумками цікавих змагань кращим став В'ячеслав Стрібнєв («Карпатський об'єктив»), який у вирішальному двобої переміг Івана Кузьму (НСЖУ). Третє місце розділили Володимир Тарасюк (21-й телеканал) і Юрій Шипляк (пресслужба обласної ради).

382

Призери змагань отримали нагороди організаторів. Грошові призи задонатили військовим, які захищають нашу країну. Усі зібрані кошти у сумі 11500 грн будуть передані на потреби ЗСУ та сім'ям загиблих воїнів.

Організаторами змагань були Закарпатська обласна профспілкова організація працівників культури (голова – Наталія Товтин), Закарпатська обласна організація Національної спілки журналістів України (голова – Віталій Мещеряков), Відокремлений підрозділ «Федерація спортивного більярду України в Закарпатській області» (керівник – Сергій Король) за участі Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради (начальниця – Алла Чернобук).

На фото:

- переможець змагань В'ячеслав Стрібнєв відкриває турнір;

- голова Закарпатської обласної профспілкової організації працівників культури Наталія Товтин призери турніру з більярду серед журналістів

383

Сергій Баранчиков,