dm2017

Шановні спілчани!

Війна росії проти України змінила життя українців, серед яких і металурги та гірники - люди мужні, відповідальні, справжні герої, які ніколи не здаються на шляху до своєї мети, які вкладають душу у свою професію, не бояться труднощів і важкої роботи.

Сьогодні багато працівників галузі на фронті захищають Батьківщину звільняючи нашу землю від окупантів, а інші, вдень і вночі, своєю повсякденною працею гартують «сталевий фронт» на своєму робочому місці, добуваючи руду, виливаючи чавун.

Щира вдячність всім вам, хто своєю ратною працею та трудовими вахтами наближають перемогу над ворогом. Вічна пам'ять героям, які віддали своє життя за наше світле майбутнє.

День металурга — це свято тих, чия праця є першоосновою всіх виробничих процесів, оскільки без належного вкладу металургів не може обійтись ні одне провідне підприємство сучасної економіки. Та що там економіки, без металургів, наше з вами життя було б зовсім іншим. Адже робота з металами, навіть, звучить важко.

Федерація профспілок України разом з Профспілкою трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України, робить все можливе, щоб допомогти працівникам галузі, які постраждали від російської агресії, підтримати співробітників, які виїхали з гарячих точок у більш спокійні регіони країни, почати життя спочатку.

Дорогі наші металурги і гірники, прийміть найкращі вітання від Федерації профспілок. Знайте, що ми дуже цінуємо кожен ваш день, проведений за вашою нелегкою справою!

У вас золоті руки і таке ж серце!

Зі святом вас!

 

З повагою, Голова ФПУ Григорій Осовий