ruk

 

       У відділенні Національної служби посередництва і примирення в Івано-Франківській області відбулося засідання “круглого столу” на тему: “Стан соціально-трудових відносин на підприємствах, в установах та організаціях Прикарпаття”.

Одне з головних питань: взаємодія відділення НСПП з Радою профспілок області. Обговорені питання щодо налагодження конструктивної співпраці із соціальними партнерами, врегулювання трудових та соціально-економічних відносин, надання правової допомоги працівникам.

У ході засідання начальник відділення Р. Баб`юк урочисто вручив голові Ради профспілок області І.Басюку Почесну грамоту НСПП за вагомий вклад у стабілізацію соціально-трудових відносин, сприяння у вирішенні колективних трудових спорів (конфліктів) та з нагоди 15-ї річниці від дня утворення Національної служби посередництва і примирення.

З метою всебічного розширення співробітництва щодо поліпшення стану соціально-трудових відносин на підприємствах, в установах та організаціях області, запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), сприяння їх врегулюванню було підписано Угоду про співпрацю між Радою профспілок та відділенням в області.

 

 Прес-служба Ради профспілок Івано-Франківської області