he2x

 

 

У будинку профспілок на Куликовому полі відбувся семінар-нарада для директорів дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Одеської області щодо стану підготовки до літньої оздоровчої кампанії 2014 року.

Про стан підготовки до організації оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2014 року поінформував заступник начальника управління у справах сім 'ї та молоді облдержадміністрації Андрій Яцеленко.

Презентацію Державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» провів для учасників семінару директор ДП «УДЦ «Молода гвардія» Едуард Лебединський.

Про забезпечення пожежної безпеки в дитячих закладах оздоровлення і відпочинку розповів начальник відділу пожежної безпеки Головного управління ДСНС України в Одеській області Сергій Кучер.

Заступник начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ганна Луньова та головний спеціаліст Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Ірина Верещук ознайомили з ходом підготовки медичних та педагогічних працівників для роботи в дитячих закладах оздоровлення і відпочинку у літній період.

Питання ліцензування дитячих закладів оздоровлення і відпочинку  висвітлила заступник начальника відділу Інспекції з питань захисту прав споживачів в Одеській області Галина Малко.

Директор табору «Знамя» Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України  Галина Мізіна провела презентацію діяльності цього дитячого закладу оздоровлення і відпочинку.

Про запровадження інформаційної підтримки дитячих закладів оздоровлення і відпочинку та створення Інтернет-ресурсу «Дитяче оздороволення-2014» розповів в.о. начальника відділу оздоровлення дітей управління у справах сім ї та молодіоблдержадміністрації Оксана Дивущак.

На нараді також йшла мова про дотримання санітарно-гігієнічних вимог при відкритті та роботі дитячи закладів оздоровлення і відпочинку області та про часткове фінансування оздоровлення дітей Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

В роботі семінару-наради взяв участь і виступив заступник голови Федерації профспілок області Олег Падалка.

 

 

Федерація профспілок Одеської області

http://www.fpodessa.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=480%3A2014-04-21-21-47-44&catid=2%3A2009-09-29-14-00-06&Itemid=2&lang=ru