20.06.12

 

20 червня п.р. Миколаївська обласна тристороння соціально-економічна рада зібралась на чергове засідання.

Відповідно до першого питання порядку денного «Про обрання голови обласної тристоронньої соціально-економічної ради», згідно регламенту та за результатами голосування, на цю посаду на наступний період обрано голову Миколаївської обласної організації роботодавців «Промисловці та підприємці Миколаївщини» Сергія Сипко. Також затверджено план роботи обласної тристоронньої соціально-економічної ради на 2014 рік з урахуванням пропозицій, наданих Сторонами соціального діалогу.

На засіданні було обговорено питання: «Стан державного санітарно-епідеміологічного нагляду в Миколаївській області в світлі дерегуляторної політики держави». Володимир Клочко, начальник головного управління держсанепідемслужби у Миколаївській області, виступив  із детальною доповіддю, яка відображала  як загальну інформацію, так і ті аспекти роботи, які потребують доопрацювання.

У рамках порядку денного засідання, було розглянуто питання «Про розвиток соціального діалогу у містах Южноукраїнську та Очакові». Про практику спільної роботи сторін соціального діалогу доповіли голова Южноукраїнської міської ради Євген Квасневський, голова координаційної ради профспілок м.Южноукраїнська Віра Миронова, а також заступник голови Очаківської міської ради Валентина Кифоренко. Доповідачі зазначили, що пріоритетними напрямами економічного і соціального розвитку міст у 2014 році є збереження, підтримка та розвиток основних галузей економіки, а в соціальній сфері — підвищення рівня та якості життя населення.

В обговоренні питання прийняли участь співголови ради: Сипко С.О., Толмачов Ю.П., Янішевська О.А., начальник відділення НСПП в Миколаївській області Євченко О.О. та голови галузевих облпрофорганізацій Начинова С.О., Яковлев А.І., Заяць Є.М.

По розглянутих питаннях були прийняті рішення з конкретними строками виконання.

 

Миколаївська обласна рада профспілок

 

 

20.06.13

 

20.06.14

 

20.06.15