В Закарпатській обласній організації профспілки працівників охорони здоров’я (голова Володимир Турок) розпочалася звітно – виборна компанія. На черговому засіданні обласного комітету профспілки, яке відбулося в навчальному центрі профспілок (директор Іван Олексик) розглянуто питання про проведення звітів і виборів в галузевій профспілці нашого краю.

У своїй інформації головний спеціаліст – заступник голови обласної організації профспілки Тиберій Лукач детально зупинився на головних завданнях проведення цієї роботи. З метою надання практичної допомоги профактивістам фахівцями облорганізації профспілки підготовлено методичні рекомендації щодо проведення звітів і виборів в профорганізаціях галузі, а також узагальнений інформаційний матеріал про роботу обласної галузевої профспілки, починаючи з 2010 року. Виборним профспілковим органам рекомендовано провести роботу щодо висунення до їх складу кращих профспілкових активістів, а тому числі молоді, які користуються авторитетом у закладах та установах охорони здоров’я, здатних відстоювати трудові, соціально – економічні права та інтереси працюючих.

В обговоренні основного питання порядку денного взяли участь голови районних, міських, первинних профорганізацій галузі. Підсумки взаємозацікавленої розмови підбив голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Володимир Турок.

На засіданні обласного комітету профспілки розглянуто ї інші питання, й зокрема, підсумки оздоровлення дітей у галузі, стратегію модернізації Федерації профспілок України, її членських організацій, фінансової роботи профспілки тощо.

 

 

На фото:

- відкриває засідання голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Володимир Турок

DSC 1264

 

- з інформацією виступає головний спеціаліст – заступник голови обласної організації профспілки Тиберій Лукач

DSC 1236

 

- у залі засідань – профактивісти

 

DSC 1244

 

- учасники зібрання профспілки медиків

 

P1080612

 

Фото автора

Сергій Баранчиков,

завідуючий відділом

організаційно-гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради