P1080639

 

У Перечині відбулася ХІУ обласна галузева спартакіада профспілки працівників житлово – комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Закарпаття  з 7 видів спорту, у проведенні якої її організаторам допомагала  обласна рада ФСТ «Спартак» (в.о. голови Микола Щадей). На урочистому відкритті спартакіади її учасників привітали голова оргкомітету, голова обласної організації профспілки працівників житлово – комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Іван Зелінський, заступник голови облпрофради Василь Захарець, член президії, колишній голова галузевого обкому профспілки Павло Орос, який започаткував проведення цієї спартакіади у галузі.

У змаганнях з міні – футболу, за якими спостерігали чимало уболівальників  та гостей, серед яких - заступник директора департаменту – начальник управління житлово – комунального господарства Закарпатської облдержадміністрації Василь Романець, перемогу здобули господарі – команда КП «Комунальник» м. Перечин. На другому місці – футболісти КП «Водоканал  м. Ужгорода», на третьому – Виноградівського виробничого управління житлово – комунального господарства.

У гирьовому спорті в категорії до 70 кг. перше місце з абсолютно кращим результатом (61 підйом) завоював Юрій Шустур (Виноградівське ВУЖКГ), друге – Юрій Плоскіна  (КП «Водоканал м. Свалява»), третє – Ярослав Андрушек (КП «Комунальник» м. Перечин). Переможцем у категорії до 90 кг. став Ростислав Сегеда (Виноградово). Трійку призерів у ваговій категорії понад 90 кг. склали Норберт Ур (Ужгород), Сергій Буцела (Перечин) та Михайло Булеца (Свалява).

У змаганнях з дартсу чемпіоном з результатом 214 очок став  Ярослав Андрушек (Перечин), а призерами – Олександр Холодов (Виноградово) та  Золтан Горос (Ужгород). Лише трохи не вистачило  до призового місця директору КП «Водоканал м. Свалява» Михайлові Григашу, який брав участь у змаганнях  з цього виду спорту.

У фіналі турніру з шахів серед жінок Ольга Захарець (Виноградово) перемогла Олександру Борщ (Перечин), а у чоловіків призерами спартакіади стали Іштван Андрушек (Перечин), Василь Олаг (Виноградово), Олександр Барковці (Ужгород).

Перші три місця у турнірі з шашок завоювали: серед жінок – Клара Тіводар (Виноградово), Тетяна Рипкович (Свалява), Марія Лацанич (Перечин), серед чоловіків – Василь Тіводар (Виноградово), Віталій Лабанич (Перечин), Норберт Ур (Ужгород).

Призерами у змаганнях з настільного тенісу у чоловіків стали Степан Фізер (Виноградово), Владислав Кость (Перечин), Михайло Лукачина (Ужгород),  а у і жіночому турнірі відома тенісистка Клара Датків з Перечина  перемогла у фіналі  Катерину Роман  з Виноградова.

Як завжди,  видовищними  були змагання з перетягування канату, які завершували спартакіаду. У вирішальному двобої зустрілися ужгородці та господарі – перечинці. У надзвичайно напруженому суперництві перемогу здобули спортсмени водоканалу з обласного центру. На третьому місці – виноградівці. 

За підсумками усіх видів спартакіади в загальнокомандному заліку суддівська колегія, яку очолював головний суддя спартакіади Юрій Мошак, визнала переможцем команду КП «Комунальник» м. Перечин (директор Тарас Кирлик, голова профкому Тетяна Вачиля). На другому місці -спортсмени Виноградівського виробничого управління житлово – комунального господарства (директор Михайло Білинець, голова профкому Федір Товт),  які відстали від переможців лише на одне очко.  Третім призером  стала команда КП «Водоканал м.Ужгорода» (директор Юрій Омельяненко, голова профкому Віктор Бабич). Вони нагороджені кубками та дипломами організаторів спартакіади. Призери в індивідуальному заліку та окремих видах спорту отримали дипломи та пам’ятні медалі. На урочистій церемонії закриття спартакіади їх вручили голова обласної організації профспілки працівників житлово – комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Іван Зелінський, в.о. голови обласної ради ФСТ «Спартак» Микола Щадей та головний суддя спартакіади Юрій Мошак.

 

На фото:

- відкриває спартакіаду голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників житлово – комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Іван Зелінський (праворуч).

- змагання з шашок.

- хто сильніший у гирьовому спорті?

- фінальна зустріч з настільного тенісу.

- нагородження проводить голова оргкомітету  спартакіади Іван Зелінський.

- на п’єдесталі пошани – переможці в загальнокомандному заліку разом з організаторами спартакіади.  

 

Фото автора

Сергій Баранчиков

 

завідувач відділу

організаційно – гуманітарної роботи

 Закарпатської обласної ради профспілок

 

P1080656

 

P1080689

 

P1080681

 

P1080702

 

P1080708