изображение 093

 

Федерація профспілок Вінницької області 05.11.2014 року провела чергову інформаційну зустріч з головами профспілкових комітетів м. Вінниці з порядком денним:

- ”Про підготовку житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 рр.”;

- ”Про роботу Вінницької міської виконавчої дирекції Вов ФСС з ТВП”;

-Про роботу відділу з питань гуманітарної роботи Апарату ФПО .

  

Відкрив та вів зустріч перший заступник Голови Федерації профспілок області – Микола Колесник.

 

В інформзустрічі взяли участь: керівники членських організацій Федерації профспілок області; заступник директора Департаменту міського господарства Вінницької міської Ради Григорій Пурдик; фахівці Вінницької міської виконавчої дирекції ФСС з ТВП Світлана Паніна та Ірина Романенко; голови профкомів м.Вінниці, профспілковий актив, представники ЗМІ.

 

В ході зустрічі виступили:

 

1. З інформацією ”Про підготовку житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 рр.” виступив Григорій Пурдик – заступник директора Департаменту міського господарства Вінницької міської Ради;

2. З інформацією ”Про роботу Вінницької міської виконавчої дирекції ФСС з ТВП” виступили Світлана Паніна та Ірина Романенко  – фахівці Вінницької міської виконавчої дирекції Вінницького обласного відділення ФСС з ТВП.                                            

3. З інформацією Про роботу відділу з питань гуманітарної роботи Апарату ФПО” виступила Світлана Демуцька – завідуюча відділом з питань гуманітарної роботи Апарату ФПО.

 

Перший заступник Голови Федерації профспілок області Микола Колесник нагородив переможців та учасників огляду-конкурсу на кращу організацію літньої оздоровчої кампанії 2014 р. Дипломами та Почесними грамотами.

В ході зустрічі були дані відповіді на запитання присутніх в залі.

 

изображение 088

 

ВФП