изображение 006

 

10 листопада п.р. у Федерації профспілок Вінницької області відбувся ХІІ урочистий  Прийом, присвячений Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва. На урочистості  були запрошені керівники закладів культури, голови профспілкових комітетів, голови районних комітетів профспілки працівників культури, керівники творчих колективів профспілок.

З вітальним словом до присутніх звернувся Голова Федерації профспілок області Володимир Паращук, який зазначив, що працівники культури, творчі колективи, майстри народного мистецтва бережуть та відтворюють джерела духовності,  звеличують рідну Україну.

Заступник Голови Федерації, голова обкому профспілки Тетяна Побережна привітала   працівників культури зі святом та наголосила, що вони обрали цікаву й важливу професію – дарувати людям красу і радість спілкування з мистецтвом, створювати гарний настрій, учити розуміти прекрасне.

Учасникам прийому були вручені Грамоти ФПО, обласної організації профспілки працівників культури, почесні Знаки  ФПО За внесок у  розвиток аматорського мистецтва та За співпрацю.

 

Федерація профспілок Вінницької області

 

изображение 009

 

изображение 013