Изображение 3142

 

 У Дніпропетровському Будинку спілок відбувся урочистий захід, присвячений Дню працівників сільського господарства.

   Керівники області – радник голови облдержадміністрації А.Крупський, перший заступник голови облради А.Адамський, директор аграрного департаменту ОДА В.Удовицький  та очільники профспілок привітали працівників цієї однієї з найважливіших галузей економіки з їх професійним святом та досягненням вагомих  показників.

    До свого свята аграрії Придніпров’я підходять з хорошим настроєм, збільшивши виробництво продукції майже на 15% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Зібрано, зокрема, 3,4 млн. т  зернових, вироблено 232 тис. т мяса, 311 тис. т молока. Озимі зараз посіяні на площі 650 тис. гектарів. Найкраще спрацювали аграрії Синельниківського, Новомосковського та Магдалинівського районів, які мають найвищий рейтинг  серед регіонів області.

     Виступаючи з привітанням, голова Обласного об’єднання профспілок Віталій Дубіль зазначив, що наш споконвіку металургійний край останнім часом стає й одним з найбільших  в країні  центрів аграрного виробництва. При цьому важливо, що одночасно з цим  завдяки плідній співпраці  влади, профспілок та  роботодавців  розвивається також і соціальна сфера села, поліпшуються умови праці сільських трудівників.

    Високу оцінку було дано й роботі обласної профорганізації працівників АПК. Незважаючи на всі нинішні складнощі, профактивісти  наполегливо працюють над забезпеченням для аграріїв  гідних умов і оплати праці, соціальних гарантій. Разом  В.Дубіль і голова обкому профспілки  Галина Смирна  вручили профспілкові відзнаки за активну роботу по захисту інтересів трудящих та розвиток соціального партнерства голові Новомосковської  районної профорганізації Володимиру Тимченку, академіку, заслуженому агроному України, зав. лабораторією Інституту сільського господарства степової зони НААН Валентину Цикову, директору ТОВ «Агроальянс» Олександру Гаркавенку, голові Союзу сільгосппідприємств області Віктору Карпенку, начальнику управління агропромислового розвитку Криничанської райдержадміністрації Віктору Стрельцову та інш.

 

 

 

                           Прес-центр Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок

 

 

Изображение 3159

 

Изображение 3161

 

Изображение 3150

 

Изображение 3166

 

Изображение 3198

 

Изображение 3141