987

05 грудня п.р., з нагоди Міжнародного дня прав людини, відбувся День облпрофради в Арбузинському районі, на якому спеціалістами облпрофради були висвітлені актуальні питання та нововведення діючого законодавства.

Участь в проведенні навчального семінару з профспілковим активом району взяли: заступник голови облпрофради - Онищенко Любов Миколаївна, завідувач фінансовим відділом — головний бухгалтер облпрофради — Гакаленко Любов Іванівна, головний спеціаліст з правової роботи облпрофради — Матвєєва Надія Євгенівна та заступник голови обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу — Брюханова Лариса Прохорівна.

Просвітницький захід було розпочато з роз’яснення норм законодавства в сфері трудових відносин. Надано також роз’яснення щодо внесення змін до Податкового кодексу стосовно військового збору та оподаткування благодійної допомоги. Також учасники заходу змогли дізнатися про нововведення Уряду щодо механізму надання субсидій та компенсацій.

Миколаївська обласна рада профспілок

986