IMG 20141216 100827

 

16 грудня п.р. Миколаївською обласною радою профспілок спільно з обласною профспілкою підприємців «Єднання» була організована та проведена зустріч з народними депутатами від Миколаївської області. В зустрічі взяли участь депутати: Жолобецький О.О., Ільюк А.О., Вадатурський А.О.

Робоча зустріч була викликана, в першу чергу, прийняттям депутатським корпусом Програми діяльності Кабінету Міністрів України та намірами Уряду щодо внесення змін до законодавчих актів України з метою економії бюджетних витрат за рахунок фактичної ліквідації низки конституційних та соціальних гарантій українців.

Відкриваючи захід, голова облпрофради Толмачов Ю.П. підкреслив, що профспілки області висловлюють вкрай негативне ставлення до урядових намірів, що мають здійснюватись виключно за рахунок найбільш вразливих верств українського народу. Толмачов Ю.П. підкреслив, що подальше ігнорування соціального діалогу Уряду з профспілками, як представниками інтересів трудящих, може призвести до загострення загальної ситуації в країні.

В обговоренні питання активну участь взяли голови обласних галузевих організацій профспілок: Оборонько В.М., Назарова Л.І., Смєлов В.О., Миронова В.А., Начинова С.О., Полеха В.С.

Всі присутні народні депутати виступили та висловили свою позицію з питань, що обговорювались.

По завершенню зустрічі представники профспілок області прийняли Заяву профспілок Миколаївської області у зв’язку з намірами Кабінету Міністрів України зменшити бюджетні витрати за рахунок позбавлення населення України конституційних гарантій та соціального захисту.

Текст Заяви додається.

 

Миколаївська обласна рада профспілок

 

IMG 20141216 110513

IMG 20141216 113236