IMG 0603

Конкурс «Клубу веселих та кмітливих» на тему охорони праці в Чернігові проводиться вже не перший рік, а ініціаторами його є теруправління Держгірпромнагляду у Чернігівській області, Федерація профспілкових організацій Чернігівської області та управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Чернігівській області, за організаційної допомоги управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації.

 

Цього року в конкурсі взяли участь три команди закладів профтехосвіти, які добре підготувались до найбільш цікавого заходу з відзначення Всесвітнього дня охорони праці в області. Всі завдання КВК, навіть, найбільш творче «домашнє завдання», були щільно пов’язані з охороною праці. Це не дивно, адже сьогоднішні учасники конкурсу вже завтра стануть працівниками на виробництві Чернігівщини.

 

IMG 0576

 

Команди-учасниці конкурсу із захопленням змагались у виконанні завдань, продемонструвавши високий рівень знань з охорони праці. Присутні у залі вчителі та учні щиро уболівали за свої команди, тож, байдужих серед глядачів не було. Переможцем конкурсу стала команда Чернігівського професійного будівельного ліцею, яка найбільш цікаво та талановито відобразила тематику конкурсу.

 

IMG 0572

 

Як наголосив голова журі - начальник теруправління Сергій Дорошенко, заходом була досягнута головна мета конкурсу – зацікавити молодь проблематикою охорони праці. І майбутні кваліфіковані працівники, яких очікують на виробництві Чернігівщини, вже не тільки набули навичок безпечної праці, але й добре розуміють їх важливість у сучасному виробництві.

 

 

IMG 0615

 

За матеріалами прес-служби теруправління Держгірпромнагляду у Чернігівській області