1430814457 zvantazhennya

 

До Дня 1 Травня в м. Суми на площі Незалежності відбувся пікет за участі галузевих профспілкових організацій області Сумської облради профспілок з нагоди Дня міжнародної солідарності трудящих – 1 Травня.

Пікет пройшов під гаслом: «Профспілки – за єдину Україну, мир і злагоду, право народу за достойне життя!». Сумська обласна організація Профспілки була представлена працівниками освіти і науки ВНЗ, шкіл міста, закладів профтехосвіти та студентською молоддю.

До учасників акції із будівлі Сумської облдержадміністрації вийшли поспілкуватись заступник голови Сумської обласної ради Лаврик Віра Іванівна, перший заступник голови Сумської облдержадміністрації Марченко Олександр Олексійович, голова депутатської комісії обласної ради з питань бюджету Березін Микола Якович та інші відповідальні особи місцевої влади.

Сторони висловили міркування з приводу вирішення нагальних питань розвитку економіки області, збільшення бюджетних надходжень, обґрунтованості тарифів на комунальні послуги, розвитку конструктивного діалогу влади з громадськістю.

 

1430814518 067

 

Сумська обласна організація Профспілки
за повідомленням