В Академії праці, соціальних відносин і туризму урочисто привітали 126 першокурсників (2)

apsvt 1 09 18 12   Новий навчальний рік в Академії праці, соціальних відносин і туризму розпочався з урочистої посвяти першокурсників у студенти. Ця подія стала справжнім гучним святом не тільки для вчорашніх абітурієнтів та їхніх батьків, а й для всієї чудової команди нашого навчального закладу. Ректор АПСВТ Вікторія Буяшенко привітала гостей з Днем знань, вручила першокурсникам символічний студентський квіток та побажала їм вірити в себе, постійно прагнути..

Співробітництво міцнішає

20180726 160005   26 липня 2018 року відбулась робоча зустріч Голови Федерації профспілок України Осового Г.В. з Першим заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Капліним С.М. з питань пріоритетних для профспілок законопроектів, що зареєстровані у Верховні Раді України.   Під час робочої зустрічі було обговорено план подальших спільних дій з Комітетом Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного..

Профсоюз «Николаевского морпорта» заявляет о незаконных увольнениях и просит нардепа разобраться в ситуации

alt Профсоюз работников «Николаевского морпорта» заявил о череде незаконных увольнений и притеснениях со стороны администрации «Николаевского морского торгового порта» и обратился к народному депутату Украины  Сергею Каплину с просьбой разобраться в ситуации. Об этом стало известно в ходе встречи профсоюза «Николаевского морпорта с нардепом Каплиным, которая состоялась во вторник, 17 июля. Так, по словам главы профсоюза работников морского транспорта «Николаевского морского торгового порта Павла Прокопенко, администрация..

Міжнародний семінар з питань ведення соціального діалогу

P80625-095218   За ініціативи Сторони профспілок 25 червня ц.р. розпочав свою роботу дводенний Міжнародний семінар, який по заявці Київської міськпрофради проводить представництво ЄС з питання «Соціальний діалог на регіональному рівні». З привітальним словом виступили: голова Київської міської ради профспілок Валентин Мельник; заступник голови Київської міської державної адміністрації з питань самоврядних повноважень Олексій Резніков; голова Спільного представницького органу роботодавців у м.Києві Андрій Антонюк. заступник голови Об’єднання роботодавців України Василь Піддубний; народний депутат України, представник..

Законодавство у сфері оплати праці має бути реформовано

А10   Забезпечення гідної оплати праці на основі справедливого розподілу результатів праці, належної оцінки внеску працівників у загальні результати роботи економіки та формування ВВП країни, - такою є одна з головних вимог профспілок, зокрема Федерації профспілок України. Про це заявив Співголова Національної тристоронньої соціально - економічної ради, Голова ФПУ Григорій Осовий під час виступу на Національному круглому столі у рамках НТСЕР щодо реформування  законодавства у сфері оплати..

Обговорення проблемних питань працівників соціальної сфери

DSC08079   Центральна Рада Профспілки працівників соціальної сфери України 6 червня 2018 року в м.Києві провела круглий стіл «Соціальні послуги, та децентралізація: проблеми і перспективи» на прикладі Київської області. В засіданні круглого столу взяли участь Мещан Ігор Вікторович - директор Департаменту соціального захисту населення Київської ОДА, Кравченко Оксана Павлівна- заступник Узинського міського голови, Михайленко Любов Олександрівна - начальник відділу соціального захисту Фурсинської сільської ради, Кравченко Оксана Павлівна-..

Спільними зусиллями відстоювати трудові та соціальні права

IMG 20180524 153808   24 травня ц.р. відбулася зустріч голови Профспілки авіапрацівників України Михайла Козича з Першим заступником Голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Сергієм Капліним.   Також на зустріч був запрошений Микола Кульбіда, директор Українського гідрометеорологічного центру ДСНС України, який озвучив проблемні питання з оплати праці членів Профспілки авіапрацівників України – працівників бюджетних організацій Гідрометеорологічної служби. Слід зазначити, що працівники..

Від планів – до конкретних дій

Изображение 201 55   22 травня ц.р. Президія ЦК Профспілки працівників культури України, обговоривши Стратегію інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021 роки, прийняту Радою ФПУ, визначила низку заходів з її реалізації.   Презентував документ на засіданні Президії керівник прес-центру ФПУ Юрій Работа. Він детально розповів про наявний інформаційний потенціал ФПУ, її членських організацій для висвітлення своєї діяльності, проаналізував основні недоліки інформаційного забезпечення, що існують на сьогодні, та запропонував шляхи удосконалення цієї..

Потрібен ефективний й конструктивний соціальний діалог!

30073589 1950785408326787 4865325668967072623 o В Комітеті ВРУ з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення під головуванням Першого заступника голови Комітету Капліна С.М. відбулось установче засідання міжвідомчої робочої групи з метою з’ясування обставин конфлікту між трудовим колективом та адміністрацією ПАТ «АрселорМітал Кривий Ріг». НСПП зареєстровано колективний трудовий спір між найманими працівниками та адміністрацією ПАТ «АрселорМітал Кривий Ріг» № 118-р від 06.04.2018 В засіданні взяли участь Маринюк Н.М...

Представник ФПУ у Верховній Раді України Сергій Каплін виступив з трибуни Ради ФПУ

29664918 1915785475160114 751567959339014352 o   Звіт Представника Федерації профспілок України у Верховній Раді України народного депутата України Сергія Капліна, проголошений на IV-му засіданні Ради ФПУ 29 березня 2018 р.   Текст Звіту додається   29662398 1915785841826744 5293295425421320223 o   Прес-центр ФПУ

Більше статей...

1. ПРЕДСТАВНИК ПРОФСПІЛОК СЕРГІЙ КАПЛІН ВЗЯВ УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ «АРСЕЛОРМІТТАЛ КРИВИЙ РІГ» - РОБІТНИКИ ВСТУПИЛИ В ТРУДОВИЙ СПІР ІЗ ВЛАСНИКОМ
  2. ПРЕДСТАВНИК ПРОФСПІЛОК СЕРГІЙ КАПЛІН В РЕЖИМІ СКАЙП-КОНФЕРЕНЦІЇ ВЗЯВ УЧАСТЬ В ПРЕЗИДІЇ ПРОФСПІЛКИ АПК
  3. ЗУСТРІЧ З НАРОДНИМ ДЕПУТАТОМ
  4. С.КАПЛІН: МИ СТВОРИЛИ ШТАБ ЗАХИСТУ ФПУ ВІД НФ ТА ІНШИХ ВОРОГІВ!
  5. Зустріч профактиву Черкащини з народним депутатом України
  6. ПАРЛАМЕНТСЬКИЙ ПРЕДСТАВНИК ФПУ СЕРГІЙ КАПЛІН ПОДАВ ПРОФСПІЛКОВІ ПРАВКИ ДО ДЕРЖБЮДЖЕТУ
  7. Сергій КАПЛІН привітав Федерацію профспілок України з нагоди 27-річчя від дня утворення
  8. Сергій Каплін завірив про підтримку запропонованих ФПУ змін до законодавства щодо підвищення пенсій