fla

 

Первинній організації

Профспілки авіабудівників України

в ДАХК «Артем»

                                                                                                                                       

 

Шановні спілчани!

 

         Від імені Федерації профспілок України щиро вітаю Вас із 100-річчям первинної профспілкової організації Державної акціонерної холдингової компанії «Артем»!

Це визначна подія для всіх, хто повязав своє життя з легендарним підприємством, що має вагомі трудові здобутки і свою профспілкову історію, яка бере початок у бурхливому 1917 році.

Ваша профспілка пройшла складні випробування у часи лихоліть і мирний перехід державного будівництва. Вона і сьогодні зберігає свою авангардну роль у захисті соціально-економічних прав працівників і задає тон у роботі Профспілки авіабудівників України. Сучасне покоління профактивістів холдингової компанії «Артем» вірне традиціям минулих років і вносить значний вклад у запровадження нових підходів до ведення профспілкової роботи.

У своїй діяльності профспілкова організація зосереджується на питаннях гідної оплати та охорони праці, створенні належних соціально-побутових умов та оздоровленні працюючих, контролі за правильністю застосування чинного трудового законодавства. Велика увага приділяється колдоговірній роботі. А колективний договір ДАХК «Артем» слугує взірцем для галузевих підприємств.

Щиро вдячний представникам первинної профспілкової організації ДАХК «Артем», які традиційно беруть активну участь у роботі керівних органів ФПУ, Профспілки авіабудівників України  та Київської міської ради профспілок.

За 100–річну історію первинки багато профспілкових лідерів доклали своїх зусиль, душі, часу для її розвитку. Ми вдячні їм за гідний внесок. Окремі слова подяки - Голові первинної профспілкової організації Олександру Дмитровичу Кельїну. За понад 20-річний період часу, який він очолює профком, профспілковій організації вдалося вирішити багато важливих для трудового колективу питань: збереження єдності організації в умовах реструктуризації, утримання скорочення чисельності персоналу, організація  колдоговірної роботи, соціальний діалог з адміністрацією, збереження колективу спеціалістів при відсутності завантаження підприємств, створення здорових та безпечних умов праці та гідної її оплати, підвищення культури виробництва, забезпечення сталого розвитку об’єктів соціальної сфери.

            Шановні спілчани! Бажаю вам завжди бути у всьому першими. Запевняю, що Федерація профспілок України й надалі послідовно відстоюватиме ваші права на працю, гідну зарплату, здорове виробниче середовище.

Зичу вам стабільної і злагодженої роботи, нових досягнень і перемог на благо людини праці і нашої України.

Мирного неба, міцного здоров’я, достатку та затишку вашим родинам.

 

Голова Федерації

профспілок України                                                                            Г.В. Осовий