2

 

 

Члени профспілок – учасники програми Соціальний профспілковий квиток від ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ отримали право на знижку 10% із промокодом UNION при купівлі онлайн на сайті uniqa.ua:

  • туристичного страхування
  • страхування квартири 
  • страхування відповідальності перед сусідами
  • добровільної Автоцивілки
  •  

Як отримати знижку:

1.Перейти за спеціальним посиланням, розміщеним в Особистому кабінеті Члена профспілки, що знаходиться за адресою https://cesp.pro, яка веде на сайт «UNIQA». (Особистий кабінет - Програма лояльності - Групи мереж – Страхування - «UNIQA»)

2. Натиснути кнопку «Купити зі знижкою 10%»

3. Обрати послугу, яку Ви плануєте купити

4. Ввести промокод UNION в полі «Ввести код знижки» та натиснути кнопку «Підтвердити».

Довідково:

Страхова компанії «УНІКА» входить до складу UNIQA Insurance Group (Австрія), яка займає провідні позиції на ринку страхування Центральної та Східної Європи. В Україні "УНІКА" вже більше 20 років. Більше 1 тис. Співробітників UNIQA в Україні обслуговують близько 1 мільйона страхових полісів.

UNIQA представлена ​​38 компаніями в 18 країнах, в яких 20 000 співробітників і ексклюзивних партнерів обслуговують понад 10 мільйонів клієнтів. UNIQA здійснює свою діяльність в Австрії, Швейцарії, Ліхтенштейні, Албанії, Боснії та Герцеговині, Болгарії, Хорватії, Угорщини, Косово, Македонії, Чорногорії, Польщі, Румунії, Росії, Сербії, Словаччини, Чехії та в Україні. UNIQA є другою за величиною страховою групою в Австрії з часткою ринку близько 22%.

 

Скриншотссылка