2dHpXBohD2w

 

 

Сьогодні, 23 травня 2017 року, в м.Черкаси на Соборній площі перед стінами обласної ради відбулася масова (близько тисячі людей) акція протесту структурних підрозділів ПАТ «Черкасиобленерго».

Нагадаємо, що з січня 2017 року працівники підприємства не отримують заробітну плату.

Енергетиків області підтримали Федерація профспілок Черкаської області, галузеві профспілкові організації та координаційна рада профспілкових організацій обласного центру, профком ПАТ «Черкаська ТЕЦ».

У виступах представників страйкового комітету, профспілкової організації звучали не тільки біль і проблеми, а й конкретні шляхи щодо вирішення даної проблеми – ініціювати зустріч з Прем’єр-міністром України, галузевим міністерством.

За пропозицією Народного депутата України Капліна С.М., який взяв участь в акції, на 25 травня заплановано прес-конференцію за участю профспілок та страйкому у Верховній Раді України.

Колектив продовжує привертати увагу влади до проблеми шляхом перекриття вулиць в обласному центрі, в той же час забезпечує, при відсутності коштів, безперебійну роботу підприємств, установ області.

 

Федерація профспілок Черкаської області

 

 

rDDVEoIZIXY

 

07D3QpH5HHg

 

 

hRj97IwrUHM

 

OwFHpq tkW8