Cоц квиток

 

 Ідея введення соціального профспілкового квитка для профактивістів Федерації профспілок Рівненщини – не нова. Кілька років тому її активно пропагували наші іноваційники-профспілчани, що входять на правах членської організації до ФПО. Було багато розмов, цікавих пропозицій. Але від ідеї і до її успішного втілення шлях виявився непростим. Хороша справа не набула поширення. Точніше з усіх послуг, на які картка-квиток мала б її власнику давати відчутні грошові знижки в торгівельній мережі, на заправках, при юридичному супроводі, вдалося втілити одну – послуги адвоката при вчиненні ДТП.

     І ось під час останнього засідання Президії ФПРО відбулася презентація програми Соціальний профспілковий квиток, яку провели координатори проекту з Центру соціальних послуг ФПУ Яна Лунга-Федорович та Дмитро Дорін. Їх представив голова Федерації профспілок Рівненської області Микола Шершун, який зазначив, що проект після тригодинного обговорення на засіданні Президії ФПУ було схвалено для широкого впровадження на теренах України. І тепер його успішне втілення залежатиме від того, як оперативно спрацюють профактивісти на місцях, наскільки переконливими будуть аргументи на користь його впровадження як мотиваційної складової профспілкового членства.

Координатори проекту відповіли на запитання профлідерів галузевих організацій, яких цікавили насамперед організаційні і фінансові аспекти справи. В результаті Президія Федерації профспілок Рівненської області вирішила Підтримати пропозицію Центру соціальних послуг щодо співпраці з ФПО, її членськими організаціями з наданням членам профспілок, профспілковим організаціям та активістам юридичної, інформаційної, консультативної допомоги. Вирішено також довести до відома організацій, членів профспілок інформацію про можливості співпраці із Центром соціальних послуг, переваги та додаткові можливості отримання певних послуг за допомогою Соціального профспілкового квитка члена профспілки, організувати висвітлення відповідної інформації у газеті «За відродження» та місцевих засобах масової інформації.

 

Соц квиток1

ІАЦ ФПРО