Благодійний фонд Відродження Будинку профспілок

Відбудуємо Будинок профспілок разом!

Відбудова Будинку профспілок у Києві (жовтень, 2016 року).   (відео - переглянути тут)   Прес-центр ФПУ

Наглядова рада розглянула звіт про відновлення Будинку профспілок в Києві

IMG 20160613 133759 13 червня 2016 року відбулось чергове засідання Наглядової ради Благодійного фонду "Відродження будинку профспілок".   Участь у роботі НР БФ взяли Голова ФПУ Г.В.Осовий, Голова Наглядової ради БФ, заступник Голови ФПУ В.В.Саєнко, директор БФ, голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України В.М.Андреєв, директор Підприємства «Господарське управління ФПУ» Володимир Циганенко, члени Президії ФПУ. Члени Наглядової ради здійснили інспекційний візит на майданчик із відновлення будівлі..

БУДИНОК ПРОФСПІЛОК НА МАЙДАНІ ВІДРЕМОНТУЮТЬ ПРОТЯГОМ 18 МІСЯЦІВ