ФПУ та міжнародні структури

Обговорено розширення співпраці профспілок з реалізації програм МОП в Україні

IMG 20171108 095159   Сьогодні Голова ФПУ Григорій Осовий зустрівся з новопризначеним директором Групи технічної підтримки з питань гідної праці та Бюро МОП для країн Центральної та Східної Європи паном Маркусом Пілгрімом.   У ході зустрічі, яка відбулась на прохання пана М. Пілгріма у рамках його візиту до України, обговорено перспективи міжнародної співпраці ФПУ, зокрема, щодо реалізації Програми МОП Гідної праці для України. Григорій Осовий поінформував про діяльність ФПУ у..

Голова ФПУ Григорій Осовий привітав новообраного Президента АФП-КВП Річарда Трумку

IMG-8fb89bc5dba20c7ee34188d0b759b3b7-V   Чергову (у четверте) перемогу на з'їзді Американської федерації праці – Конгресу виробничих профспілок, що проходить в Сент-Луісі (штат Міссурі, США), здобув Річард Трумка, якого обрано Президентом цього авторитетного у світі профспілкового об'єднання. Традиційно на вітанні присутні члени його сім'ї, улюблений онук. Від імені Федерації профспілок України новообраного Президента АФП-КВП привітав Голова ФПУ Григорій Осовий.   Прес-центр ФПУ

Зустріч соціальних працівників м.Ковеля та м.Хелма (Польща)

dsc 0277   Члени первинноїпрофспілкової організації Профспілки працівників соціальної сфери України, працівники територіального центру соціального обслуговування  м.Ковеля на чолі з головою обласної організації Профспілки Микитюк Г.П на запрошення  своїх колег - осередку допомоги родинам  побували в м. Хелм відвідали Польщу.          Багато років між організаціями двох міст існує тісна співпраця. Саме у Польщі ковельчани вивчали досвід функціонування Університету третього віку. А тепер цю форму роботи з літніми людьми..

Голова ФПУ Григорій Осовий бере участь у доленосному з’їзді Американської федерації праці та Конгресу виробничих профспілок

image-0-02-01-bdc0b1f0184095accf0682ccee28d708e1f2ac4c623b760351295ff7f654b57f-V    22 жовтня у м. Сент-Луїс штат Міннесота розпочав роботу 28-й з’їзд Американської федерації праці та Конгресу виробничих профспілок (АФП-КВП). У роботі з’їзду бере участь понад 1200 делегатів та гостей, серед яких – почесний гість з їзду – Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий.   З’їздові передувала Конференція з питань глобальних стратегій органайзингу, у якій взяли участь представники понад 40 країн світу. Серед пріоритетних тем конференції –..

Послання солідарності Всеукраїнській акції протесту 19 вересня

logo psi Інтернаціонал громадського обслуговування (ІГО) підтримує Профспілку працівників охорони здоров’я України, яка проводить Всеукраїнську акцію протесту 19 вересня.   Лист Профспілці працівників охорони здоров’я від Генерального секретара ІГО Рози Паванеллі додається.   Прес-центр ФПУ
Архiв
<< < Листопад 2017 > >>