Платформа громадянського суспільства Україна-ЄС

Голову ФПУ Григорія Осового обрано членом УС ПГС на новий термін

15055812 1226196944105526 5597259797825595359 n У зв’язку із закінченням повноважень поточного складу УС ПГС 12 червня ц.р. у готелі «Турист» відбулося зібрання представників всеукраїнських об'єднань профспілок для виборів членів УС ПГС від профспілок на новий термін.   Участь у Зібранні взяли 68 делегатів - представників п’яти національних профоб’єднань: Федерації профспілок України, Конфедерації вільних профспілок України, Федерації незалежних профспілок України, Всеукраїнського Альянсу профспілок та Федерації професійних спілок працівників малого та..

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗІБРАННЯ З ВИБОРІВ ТРЬОХ ПРЕДСТАВНИКІВ ПРОФСПІЛОК ДО НОВОГО СКЛАДУ УС ПГС

images   12 червня 2018 року відбудеться Зібрання з виборів трьох представників профспілок до нового складу Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС з терміном повноважень 2,5 роки.   Відповідно до Регламенту виборів представників профспілок до складу УС ПГС, участь у Зібранні можуть взяти представники легалізованих всеукраїнських об’єднань профспілок.   Квота делегування представників профспілок на зібрання від профоб’єднань: один представник від кожної всеукраїнської профспілки, яка є членською організацією національного профоб’єднання, та керівник національного профоб’єднання. Кожне..

Доповідь Української сторони ПГС на тему бідності і трудової міграції

IMG 1898   На засіданні Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, яке відбувається в Брюсселі, з доповіддю на тему: "Роль заробітної плати у зниженні рівня бідності та її вплив на трудову міграцію" виступив Голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України Василь Андреєв.   Він визначив основні проблеми в сфері оплати праці та ринку праці в Україні, порівняв рівні заробітної плати в нашій країні та країнах-членах ЄС, визначив основні чинники..

Відкрито реєстрацію учасників Асамблеї української сторони платформи громадянського суспільства Україна-ЄС

img 3840-1024x636 Після опрацювання заявок буде сформований склад учасників Асамблеї УС ПГС, які отримають відповідне підтвердження. Учасникам буде надіслана програма Асамблеї та посилання на форму для номінування координаторів робочих груп та членів УС ПГС від громадських об’єднань.   Реєстрація учасників Асамблеї УС ПГС. Будь-ласка, заповніть анкету для участі у Асамблеї УС ПГС (19 червня 2018 р., м. Київ) до кінця дня 31 травня 2018 р. Заявки, які надійдуть..

IMG 2694   12 квітня 2018 року Голова ФПУ Григорій Осовий бере участь у 6-му засіданні Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, яке відбувається в Брюсселі у штаб-квартирі Європейського соціально-економічного комітету.   Очільник ФПУ є одним із 15 членів Української сторони Платформи, що створена відповідно до Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС з метою забезпечення належної ролі громадськості у процесі виконання Угоди про асоціацію. Відкрили засідання співголови Платформи – Альфредас..
Архiв
<< < Червень 2018 > >>