Представник ФПУ в парламенті Сергій КАПЛІН

Каплін: «Профспілки не дозволять реформаторам геноциду людей в білих халатах»

DSC07605   Держава довго ледь підтримувала в медицині життєві показники, тоді як галузі потрібна термінова реанімація. Натомість маємо шокову терапію вкупі зі строгою дієтою, що може призвести до загибелі галузі, переконаний Представник ФПУ у Парламенті Сергій Каплін. Профспілковий омбудсмен на попереджувальній акції охоронців здоров’я закликав медичну спільноту боротися за свої вимоги, навіть коли медреформа, яку не підтримує професійне середовище, буде ухвалена.  Парламентар зауважив – урядовий  варіант реформування галузі..

Сергій КАПЛІН: БЕЗ ВІДРОДЖЕННЯ ПРОМИСЛОВОСТІ ЖОДНА РЕФОРМА НЕ БУДЕ УСПІШНОЮ

DSC08314   Поки заводи стоять – економіка не запрацює. Представник профспілок у Парламенті Сергій Каплін переконаний, щоб без реіндустріалізації, реформи, на які Уряд має грандіозні плани не запрацюють повноцінно. В 1991 частка промисловості у ВВП була близько 50%, в 2008 – вже 26%, а в 2016 – 14%. Україна стрімко втрачає ресурс і потенціал, який міг би бути енергією структурних перебудов в усіх сферах.   Під час депутатських канікул,..

Народний депутат України Сергій Каплін зустрівся з профактивом Черкащини

8989897766   Представник Федерації профспілок України у Верховній Раді України, Народний депутат України і лідер Соціал-демократичної партії Сергій Каплін (СДП) 16 серпня у рамках туру Україною зустрівся з профактивом Черкаської області.   Сергій Каплін проінформував черкащан про результати зустрічі в областях, ситуацію в трудових колективах, заснування нового блоку «За простих людей», який виник в результаті об’єднання Соціал-демократичної та соціалістичної партії України. На зустрічі розглядалися питання щодо стану трудових..

У профспілок є великий потенціал

DSC02736   У Федерації профспілок Кіровоградської області відбулася зустріч профактиву з Представником Федерації профспілок України у Верховній Раді України, народний депутатом України Сергієм Капліним.   Як зазначив голова ФПО Максим Баланенко, відповідно до підписаного Меморандуму йде активна співпраця профспілок і народного депутата. «Ми не помилилися у виборі представника – ним подаються усі профспілкові законодавчі ініціативи до ВРУ. Серед останніх законопроектів – щодо захисту працівників від несвоєчасної виплати зарплати...

СЕРГІЙ КАПЛІН: НАФТОДОБУВНИКИ ІВАНО-ФРАНКІВЩИНИ ВИМАГАЮТЬ ЗУПИНИТИ ЗНИЩЕННЯ ГАЛУЗІ

КАП1   Представник Федерації профспілок у Верховній Раді замість депутатських канікул вирушив у робочий тур Україною. Вже об'їхав 15 областей. У Івано-Франківську на допомогу покликали представники трудових колективів нафтогазовидобувної та переробної галузей. Саме з Надвірної свого часу  у 1850 році тут почався видобуток. 120 років тому тут був відкритий нафтопереробний завод, який зараз фактично зупинився. В області видобувається півмільйона тонн нафти на рік, в галузі працюють майже..
Архiв
<< < Вересень 2017 > >>