Представник ФПУ в парламенті Сергій КАПЛІН

С.КАПЛІН: МИ СТВОРИЛИ ШТАБ ЗАХИСТУ ФПУ ВІД НФ ТА ІНШИХ ВОРОГІВ!

18882196 1548139665258032 8389838103455547389 n     Ми звернулися до ЄвропейськоЇ партії, ООН, міжнародних організацій та Урядів, до послів! Ми апелюємо до Президента та Уряду, до ГПУ, СБУ, НАБУ, НАЗК! Я, як представник ФПУ у Верховній Раді України, їду в усі регіони формувати регіональні штаби захисту ФПУ та об‘єднання наших сил! Будуть виходити екстрені випуски газети нашого Штабу!!! Ми готуємо акціі спротиву рейдерству з боку НФ! Ми об’єдналися і переможемо, захистимо профспілки! Слава..

Зустріч профактиву Черкащини з народним депутатом України

22851377 1963049383968366 1033002993 o   27 жовтня народний депутат України, представник Федерації профспілок України у Верховній Раді України С.Каплін зустрівся з профактивом Черкаської області.   Предметом обговорення стали зміни чинного законодавства щодо пенсійного забезпечення та медичного обслуговування українців, врахування пропозицій профспілок в законодавчих рішеннях, підготовка до прийняття Державного бюджету України та Всеукраїнської акції профспілок 14 листопада поточного року. Крім загальних проблем працівників бюджетної сфери (рівень заробітних плат, своєчасність її виплати),..

Сергій КАПЛІН привітав Федерацію профспілок України з нагоди 27-річчя від дня утворення