Активна первинка - сильна профспілка

Обмін досвідом

4     Процеси реформування соціальної сфери вимагають від профспілкових органів бути на крок попереду прийняття будь-яких рішень з метою попередження негативних наслідків для працівників установ, закладів та організацій соціального захисту. Процеси децентралізації влади, що відбуваються сьогодні в державі затронули і соціальну сферу.    8-9 вересня 2017 року профспілкові активісти Волинської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери (голова Микитюк Г.П.) на запрошення профспілкового комітету Івано-Франківського геріатричного пансіонату..

Зустріч соціальних працівників м.Ковеля та м.Хелма (Польща)

dsc 0277   Члени первинноїпрофспілкової організації Профспілки працівників соціальної сфери України, працівники територіального центру соціального обслуговування  м.Ковеля на чолі з головою обласної організації Профспілки Микитюк Г.П на запрошення  своїх колег - осередку допомоги родинам  побували в м. Хелм відвідали Польщу.          Багато років між організаціями двох міст існує тісна співпраця. Саме у Польщі ковельчани вивчали досвід функціонування Університету третього віку. А тепер цю форму роботи з літніми людьми..

Профспілки Закарпаття: активна первинка – сильна профспілка. В облпрофраді відбулося засідання круглого столу

P1150569 У Закарпатській облпрофраді проведено засідання круглого столу «Шляхи вдосконалення роботи профспілкової організації: активна первинка – сильна профспілка». Як зазначалося, підвищення ролі первинних профспілкових організацій у захисті трудових і соціально-економічних прав та інтересів членів профспілок є надзвичайно актуальним. Свідченням цього є оголошення Федерацією профспілок України 2017 року Роком первинної профспілкової організації. У нарадах-семінарах в усіх містах і районах області, які в рамках Року первинної профорганізації протягом лютого-квітня..

ІІІ Всеукраинский слет профгрупоргов ПМГУ

3 slet profgruporg 1 20170920 1180152832     19 сентября 2017 года в актовом зале Дома союзов (г. Днепр) прошел ІІІ Всеукраинский слет профгрупоргов ПМГУ. В нем приняли участие более 300 человек, представляющих 73 первичные организации нашего Профсоюза из разных регионов Украины. Лидеров профгрупп, а также приехавших поддержать своих активистов председателей профкомов и территориальных комитетов, приветствовали председатель ЦК ПМГУ С.Комышев, его заместители А.Рябко и В.Чумаченко, глава Днепропетровского областного объединения..

Величний ювілей Калуської ТЕЦ

21000   Калуська ТЕЦ відзначила свій 50-літній величний ювілей. Це були не прості роки: і злетів, і невдач. Адже неодноразово підприємство переходило з рук в руки кількох власників.   А відомо, що вчені роблять експерименти на мишах, а от політики та бізнесмени, на жаль, не гребують експериментувати на людях. Проте, колектив КТЕЦ не дивлячись ні на що, вистояв. Сьогодні Калуська ТЕЦ перебуває в складі Міністерства енергетики та вугільної..
Архiв
<< < Вересень 2017 > >>