Изображение 1835

 

 

Напередодні Дня охорони праці у Дніпропетровському обласному об’єднанні профспілок проводиться ряд заходів.

 

У середу представники облпрофоб’єднання – заступник голови Ю.Чернов та головний технічний інспектор праці П.Довганенко взяли участь у прямій лінії в редакції газети «Днепр вечерний». Вони відповіли на телефонні запитання читачів, розповіли журналістам про наполегливу роботу профспілок у питаннях забезпечення гідних і безпечних умов праці, зокрема, щодо посилення громадського контролю. Особлива увага приділялась законодавчим та нормативним новаціям у цій сфері.

 

В той же день представники облпрофоб’єднання взяли участь у панахиді за загиблими на виробництві та померлими від профзахворювань, яка відбулася у Свято-Преображенському соборі Дніпропетровська.

 

Планується цими днями також участь представників профспілок у перевірці ходу підготовки дитячих оздоровчих закладів до нового сезону. Візьмуть вони участь і в нараді з підбиття підсумків роботи у 2013 р., яку проводитиме у Будинку спілок виконавча дирекція Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань у Дніпропетровській області (з ним у профцентру укладено угоду про взаємодію).

 

В.Коврига,

зав.прес-центром облпрофоб’єднання