seminar

 

У рамках проведення Всесвітнього дня охорони праці відбулась семінар-нарада з головами профспілкових комітетів та спеціалістами з охорони праці підприємств, установ та організацій м. Тернополя та Тернопільського району. У її проведенні взяли участь начальник територіального управління Держгірпромнагляду в Тернопільській області Лаба М.П., в. о. начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Тернопільській області Піговський І.А.

 

Тема цього заходу:  Профілактиці виробничого травматизму – особливу увагу.


З порядком розслідування та обліком нещасних випадків та професійних захворювань на виробництві учасників семінар-наради ознайомив головний державний інспектор територіального управління Держгірпромнагляду у Тернопільській області Бойко М.Л.

 

Про співпрацю профспілкових комітетів і служб охорони праці підприємств, організацій та установ у проведенні оперативного адміністратвно-громадського контролю за станом охорони праці і виробничої безпеки у своєму виступі зупинився технічний інспектор праці обласної ради профспілок Марчук М.М.

 

Питання відшкодування шкоди внаслідок нещасних випадків та професійних захворювань у свому виступі висвітлив начальник відділу організації профілактики нещасних випадків на виробництві та правової роботи виконавчої дирекції ФССНВ у Тернопільській області Чернов О.С.

 

 На численні питання слухачів виступаючі дали  відповді та розяснення.

 

 

Тернопільська обласна рада профспілок

 

sem2