IMG 0368 images stories minigallery pyatiletka thumb medium660 0

11 лютого в актовому залі адміністративного будинку ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» відбулася XVI звітно-виборна конференція Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України. Підбито підсумки роботи теркому ППВП за минулі п'ять років.

У роботі конференції взяли участь голова ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктор Турманов, голова Дніпропетровського обласного об'єднання профспілок Віталій Дубіль, генеральний директор ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» Сергій Воронін, керівник напрямку по взаємодії з профспілковими організаціями Дирекції з видобутку вугілля ТОВ «ДТЕК Енерго» Олександр Турів, начальник відділу з компенсацій та пільг Департаменту з управління персоналом Вуглевидобутку Андрій Ряпасов.

IMG 0279

Делегати конференції прийняли відкрите звернення до Президента України, Прем'єр-міністра, Секретаря РНБО та голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації, в якому висловлюється стурбованість нинішнім станом справ у вугільній галузі, спробами впровадити антинародний трудове законодавство, що загрожує приреченню працівників на трудове рабство.

Звернення додається

Детальніше

IMG 0281

IMG 0290

Профспілка працівників вугільної промисловості України