89829488 794117861079576 1792145326971289600 o

Протягом останніх днів на гарячу лінію ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ надходять десятки звернень від працюючих учасників програми Соціальний профспілковий квиток із безліччю різних запитань, що стосуються організації роботи, питань робочого часу, оплати праці, надання відпусток та інш. в умовах карантину.https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/te3/1/16/1f937_200d_2640.png); background-size: contain; background-repeat: no-repeat;">?‍♀

А також щодо можливості отримувати "екстренну" правову допомогу юристів ЦЕНТРУ в умовах переходу на режим дистанційної роботи багатьох установ та організацій.https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ta/1/16/2696.png); background-size: contain; background-repeat: no-repeat;">⚖️

Інформуємо - своєчасна, гарантована та кваліфікована юридична допомога фахівців ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ доступна утримувачам Соціального профспілкового квитка та Профспілкового квитка з можливостями платіжної картки в режимі 24/7.

Call-center: 0-800-210-308https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4d/1/16/1f4de.png); background-size: contain; background-repeat: no-repeat;">?

ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ