article1073

Шановні члени споживчих товариств, працівники і ветерани

споживчої кооперації України!

Центральний комітет Профспілки працівників споживчої кооперації України щиро вітає вас з Міжнародним днем кооперативів!

Традиційно, у першу суботу липня, кооперативні організації всього світу долучаються до глобальних професійних урочистостей, популяризуючи кооперативних рух та його принци і цінності.

На варті добробуту вітчизняних кооператорів залишається і споживча кооперація України. Як повноправний член Міжнародного кооперативного альянсу та європейських кооперативних об’єднань, споживча кооперація України сповідує визнані у світі кооперативні принципи, ставить на меті не власне збагачення, а турботу про соціально-економічні потреби людей, заохочує членів споживчих товариств до ініціативності та самозайнятості та є ефективним інструментом для подоланням потрясінь та криз.

Незмінними цінностями української споживчої кооперації залишаються єдність, взаємодопомога та мир. Тож сьогодні, у цей нелегкий час, саме споживчий кооперативний рух здатний слугувати прикладом демократії, самоорганізації, патріотизму та єднання навколо спільної мети.

Переконані, що досвід, професіоналізм на самовіддана праця українських кооператорів є запорукою перемог у будь-яких викликах сьогодення та майбутнього, подальшого розвитку як вітчизняного, так і світового кооперативного руху, становлення сильної та незалежної Української держави.

У день професійного свята бажаю членам споживчих товариств, працівникам і ветеранам споживчої кооперації, а також їх родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, плідної праці та миру!

Голова ЦК Профспілки працівників                   

споживчої кооперації України                                                                              Володимир Левицький