20516

Зразковий художній колектив України ансамбль танцю "Веселка" Закарпатської обласної ради профспілок - неодноразовий переможець і лауреат престижних Міжнародних і Всеукраїнських фестивалів і конкурсів.

Свою високу виконавську майстерність закарпатські танцюристи знову підтвердили у квітні цього року на Міжнародному фестивалі- конкурсі мистецтв "Самоцвіти", який проходив у місті Перемишль (Польща), де ансамбль отримав Гран- прі фестивалю.

В усіх досягненнях самобутнього колективу значна заслуга його художнього керівника - Заслуженого працівника культури України Людмили Петрецької, яка працює з ним від дня його створення у 1989 році.

За значний особистий внесок у розвиток і пропаганду хореографічного аматорського мистецтва та у зв'язку з ювілейною датою в житті Людмилу Петрецьку нагороджено Почесною Грамотою Закарпатської облпрофради.
Цю нагороду вручив голова обласної ради профспілок Іван Зелінський, який тепло привітав її з цією подією.

На фото:
голова Закарпатської обласної ради профспілок Іван Зелінський вручає нагороду художньому керівнику зразкового художнього колективу України ансамблю танцю "Веселка"Людмилі Петрецькій.

Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради