изображение viber 2023 05 08 09 28 07 223

          З метою вивчення особливостей і новацій оздоровлення (відпочинку) дітей та дорослих під час оздоровчої кампанії 2023 року, Київська міськпрофрада ініціювала проведення виїзної наради, яка відбулася 4 - 5 травня п.р. на базі ТОВ «Дитячого оздоровчого закладу санаторного типу «Чайка» (вул. Замлиння, 15, с. Чайки, Обухівського району, Київської обл.)

         В даному заході прийняли участь керівники членських організацій Київської міськпрофради; керівники організацій, які обслуговуються за договорами; директора підприємств та організацій-партнерів, а також представник КМДА з питань оздоровлення і відпочинку дітей, представники закладів оздоровлення і відпочинку Київщини, Івано – Франківщини та Закарпаття.

          Основною метою виїзної наради було вивчення особливостей і новацій оздоровлення (відпочинку) дітей та дорослих під час оздоровчої кампанії 2023 року, можливості їх відпочинку і оздоровлення в доступних регіонах України, ознайомлення з наявними пропозиціями, обмін досвідом між  директорами оздоровчих закладів регіональних закладів відпочинку Київщини, Одещини, Івано – Франківщини та Закарпаття, тощо.

Детальніше: https://kyiv.fpsu.org.ua/index.php/novyny/novyny-obiednannia/1519-vijizna-narada-kijivskoji-miskprofradi

изображение viber 2023 05 08 09 28 03 815

Київська міськпрофрада