20230608 114942

8 червня 2023 року у Києві, в залі засідань Президії Федерації профспілок України та в режимі відеоконференції відбулася IV Звітно-виборна конференція Об'єднаної профспілкової організації Укрпошти, яка підбила підсумки діяльності ОПО Укрпошти за шість років.

У роботі Конференції взяли участь 42 делегати. Також на Конференцію були запрошені і взяли участь: Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий, генеральний директор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський, голова Профспілки працівників зв'язку України Наталя Мазур, заступник голови ГО "ФСТ "Спартак" Григорій Верзун, голова Об'єднаної профспілкової організації АТ "Укртелеком" Людмила Топехіна, голова Об'єднаної профспілкової організації Концерну РРТ Андрій Мехед.

Напередодні Конференції на адресу ОПО Укрпошти надійшов вітальний лист від Профспілки працівників Групи пошти Японії.

20230608 114856

Зі звітною доповіддю про роботу Комітету ОПО Укрпошти за період з грудня 2016 року по травень 2023 року виступив голова ОПО Укрпошти Микола Стародуб. У своїй доповіді Микола Стародуб акцентував увагу на складності умов в яких довелося працювати організації та викликах сьогодення, що стоять перед поштовиками, пов'язаними з трансформацією АТ "Укрпошта".

Зі звітом про роботу Ревізійної комісії Профспілки виступила член комісії Анна Сербіна.

Також перед делегатами Конференції з інформацією про роботу Федерації профспілок України в умовах воєнного стану та на міжнародному рівні виступив Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий.

Про модернізацію та цифровізацію АТ "Укрпошта" розповів делегатам генеральний директор Ігор Смілянський та подякував Миколі Стародубу за спільну роботу.

Після обговорення доповідей, делегати Конференції визнали роботу Комітету ОПО Укрпошти задовільною та затвердили звіт Ревізійної комісії.

20230608 115152

Важливим питанням порядку денного IV Звітно-виборної конференції ОПО Укрпошти було обрання голови ОПО Укрпошти.

Шляхом відкритого голосування, Головою Об'єднаної профспілкової організації Укрпошти одноголосно обрано Олену Миколаївну Полошко.

Після цього Конференція підтвердила повноваження нового складу членів: Комітету ОПО Укрпошти, Президії Комітету, Контрольно-ревізійної та постійно діючої Мандатної комісій ОПО Укрпошти та обрала голів Контрольно-ревізійної комісії, постійно діючої Мандатної комісії.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні постанови.

Об'єднана профспілкова організація Укрпошти висловлює безмежну вдячність Миколі Михайловичу Стародубу за багаторічну, плідну працю на благо організації та спілчан та щиро вітає новообрану голову Олену Полошко та бажає здоров'я, сил, наснаги у щоденній роботі в питаннях захисту прав поштовиків.

4 Конференція 2

Профспілка працівників зв'язку України