1352

Завдяки ініціативі керівництва Оноківської сільської ради (голова Марія Коваль), депутатського корпусу у Закарпатті відкрилася Спортивна академія "Невицький замок" Оноківської сільської ради.

Директором академії став досвідчений фахівець фізичної культури і спорту Василь Хмельницький - голова Закарпатської обласної організації ВФСТ Колос". Під керівництвом відомих тренерів в академії діти мають можливість займатися футболом, волейболом, настільним тенісом, хокеєм на траві. жіночим футболом.

Урочистості з нагоди офіційного відкриття КП "Спортивна академія "Невицький замок" Оноківської сільської ради відбулися у спорткомплексі с. Невицьке до Дня фізичної культури та спорту.

На святі були присутні голова Закарпатського обласного відділення НОК України Іван Риляк , голова Закарпатської обласної профспілкової організації працівників АПК Ганна Кулик, керуюча справами (секретар виконкому) сільської ради Тетяна Гирич, староста с. Невицьке Наталія Кичка, голова обласної Асоціації ветеранів спорту Анатолій Плеханов та інші. Запрошені привітали усіх із святом спорту і відкриттям академії.

1353

Директор академії Василь Хмельницький представив тренерів Спортивної академії, побажав всім плідної роботи та високих досягнень.

Культурну програму підготували працівники та гуртківці закладів культури сіл Невицьке та Оріховиця ( керівники - Віра Стегура , Христина Дуркота, Любов Ман, Людмила Федьо та Ольга Ігнат).

Голова Закарпатського обласного відділення НОК України Іван Риляк передав спортсменам подарунки.

Староста с. Невицьке Наталія Кичка також подарувала для академії м'ячі та спортивний інвентар.

Після урочистої частини відбулися спортивні змагання.

Разом до Перемоги!

1354

На фото: під час відкриття Спортивної академії "Невицький замок" Оноківської сільської ради

Детальніше: https://www.facebook.com/zakprofrada/posts/pfbid0szyK4L7ZgpNsB5438XxrUuRos5ZoCkR7eQy32tFkL28ai4g5UJjVVDmGykjnzhE6l