1372
Відбувся ІІ Пленум Закарпатського обласного комітету Профспілки працівників державних установ України.
Про хід виконання обласною профспілковою організацією Програми дій Профспілки на 2020-2025 роки " 5 років - 5 кроків" доповіла голова ДІАНА ГОНДОРЧИН, яка акцентувала увагу учасників Пленуму на адаптацію Програми та діяльності профспілкових організацій в умовах воєнного стану.
Голова Мандатної комісії ГАННА ЯРИНИЧ проінформувала учасників Пленуму про зміни у складі обласного комітету профспілки та комісій.
Про роботу профспілкових організацій, захист трудових прав та соціально- економічних інтересів спілчан, допомогу та підтримку спілчан , допомогу ЗСУ та постраждалим від російського агресора, дієвість колективних договорів учасників Пленуму інформували: ВАЛЕНТИНА АЛМАШІЙ, голова Мукачівського міському профспілки, ГАННА МАКАРОВИЧ, голова профспілкової організації Управління поліції охорони в Закарпатській області, МАРІЯ ПОПІНЧАК, голова Мукачівської районної профорганізації, ОЛЕСЯ КЛЮЧІВСЬКА, голова Рахівської районної профорганізації, АЛЛА КОВБІН, голова профспілкової організації Закарпатського центру соціально- психологічної реабілітації дітей.
1376
Про важливість інформаційної складової в профспілковій роботі, діяльність Молодіжної ради та навчання молоді інформувала РОКСАНА ЄНІНГІ, спеціаліст обласного комітету профспілки.
За багаторічну профспілкову роботу із захисту членів профспілки високою нагородою Профспілки працівників державних установ України - знаком "Відзнака Профспілки" нагороджено: ОЛЕСЮ КЛЮЧІВСЬКУ, голову Рахівської районної профорганізації та МИРОСЛАВУ ПІШТУ, голову профорганізації Міжгірської селищної ради.
 1371
На фото: проходить ІІ Пленум Закарпатського обласного комітету Профспілки працівників державних установ
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради