Нововолинськ 2

У відділенні стаціонарного догляду для постійного проживання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виконавчого комітету Нововолинської міської ради Волинської області відбувся урочистий захід для мешканців та колективу закладу. Його приурочили до Міжнародного дня людей похилого віку.

 

У заході взяв участь міський голова Нововолинська Борис Карпус, який побажав здоров’я, оптимізму та сили дідусям і бабусям, які проживають у відділенні, подякував колективу за багаторічну та важку працю. «Старість – це не лише про вік, а й про багатий досвід, мудрість, вміння долати труднощі, про зв’язок поколінь», – звернувся до присутніх Б.Карпус.

Слова подяки прозвучали й від директорки територіального центру Валентини Журавської і гостей урочистої зустрічі.

Нововолинськ 3

У своєму виступі голова Волинської обласної організації Профспілки Галина Микитюк зазначила: «День людей похилого віку нагадує нам про великий внесок, який справжні ветерани життя роблять у наше суспільство. Старість - це час, коли ми оточені багатьма пам'ятками, досвідом і мудрістю. Кожен з вас переніс багато випробувань і ваша життєва історія є надзвичайно цінною. Ваші історії навчають нас, нагадують нам про важливість родини, дружби та розуміння. Це час висловити нашу подяку вам за ваш внесок у суспільство, за вашу мудрість і досвід. Нехай цей день стане нагадуванням про важливість солідарності, гідності і поваги до старших поколінь».

Нововолинськ 1

Аматори сцени будинку культури селища Благодатного та учні Нововолинської дитячої школи мистецтв виконали для глядачів танцювальні номери, заспівали, продекламували вірші та зіграли відомі українські мелодії.

 

Професійна спілка працівників соціальної сфери України