Ніна Гушпіт і Маряна Москаль спілкуються з спілчанами первинки геріатричного пансіонату

10 жовтня голова Івано-Франківської обласної організації Профспілки працівників державних установ Ніна Гушпіт відвідала Івано-Франківський геріатричний пансіонат і обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей, де діють первинні профспілкові організації що входять до її складу.

В Івано-Франківському геріатричному пансіонаті вона разом із заступницею директора Мар’яною Мокаль ознайомилася з умовами праці персоналу та  утримання  підопічних. А потім взяла участь у профспілкових зборах первинної профорганізації з обрання нового голова профкому, оскільки раніше обрана голова первинки пішла у декретну відпустку. Новим профспілковим лідером спілчани довірили бути соціальному працівникові Віті Грейді. Тут  одразу обговорили і питання активізації соціального діалогу між адміністрацією та профспілковою організацією закладу, зокрема і шляхом її удосконалення через колдоговірні взаємини з врахуванням останніх змін у законодавстві.

Цього ж дня Ніна Гушпіт побувала в обласному центрі соціальної підтримки дітей та сімей у місті Тлумачі, де разом з виконувачкою обов’язків начальника служби у справах дітей облдержадміністрації Марією Євчук обговорили з працівниками діяльність та функціонування закладу, проведення громадськими організаціями ремонтних робіт та облаштування одного з корпусів центру, що покращило його матеріально-технічний стан та умови роботи працівників і проживання вихованців.

В обох колективах Ніна Никифорівна проінформувала про роботу обласного комітету Профспілки із здійснення представництва та захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів спілчан, зміну пріоритетів у його діяльності і форм роботи під час воєнного стану, надання допомоги військовим підрозділам і постраждалому населенню, що проживає в  місцях проведення активних бойових дій.

учасники зборів первинної профорганізації працівників геріатричного пансіонату

На світлинах:

• Ніна Гушпіт і Мар’яна Москаль спілкуються з спілчанами

первинки Івано-Франківського геріатричного  пансіонату;

• учасники профспілкових зборів пансіонату;
  • Ніна Гушпіт, Марія Євчук і директор обласного центру

соціальної підтримки дітей та сімей Любов Палюга оглядають облаштовані після ремонту приміщення центру.

Івано-Франківська обласна організація Профспілки працівників державних установ