день соцслужби

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ!

 

Цими днями в Україні вшановують  працівників соціальної сфери, які у непростих  умовах  воєнного стану надають допомогу та підтримку українцям, котрі опинилися в складних життєвих обставинах, своєю працею опікуються не тільки незахищеними, знедоленими, людьми, сиротами, а й сприяють нашим захисникам у відновленні їхнього здоров’я після складних поранень, піклуються про внутрішньо переміщених осіб.

В установах соціальної сфери працюють представники різних професій: юристи і бухгалтери, лікарі і медсестри, кухарі і санітарки, спеціалісти і фахівці з інших напрямків. Всі вони відповідально ставляться до своєї нелегкої, але почесної праці. Їх об’єднує турбота про людей, які звертаються до них за підтримкою.

Не кожен зможе працювати в закладах соціальної сфери, адже окрім необхідних знань тут треба поважати і любити тих, для кого турбота, усмішка і добре слово важать більше, ніж матеріальні блага.

влада і профспілки

Значну частину спілчан в Івано-Франківській обласній організації Профспілки працівників державних складають саме такі люди, які сумлінно працюють в підрозділах соцзахисту, центрах соціальних служб, терцентрах надання соціальних послуг, інтернатних, геріатричних та дитячих закладах.

З нагоди свята окремі з них відвідала голова обласного комітету Профспілки, заслужений працівник соціальної сфери України Ніна Гушпіт, яка привітала працівників з професійним святом, подякувала їм за  працю та вручила грамоти і грошові винагороди. Також вона разом із заступником голови обласної державної адміністрації Людмилою Сірко та Івано-Франківським міським головою Русланом Марцінківим і його заступником Олександром Левицьким взяла участь у вшануванні працівників, що працюють в установах області і міста Івано-Франківська.

 нагороджені

На світлинах:

-Ніна Гушпіт вручає грамоти і грошові винагороди в Івано-Франківському геріатричному пансіонаті, Снятинському психоневрологічному інтернаті та Залучанському  дитячому будинку-інтернаті;

-Ніна Гушпіт та Людмила Сірко, Руслан Марцінків і Олександр Левицький беруть участь у вшануванні працівників соціальної сфери області і міста Івано-Франківська.                       

 Рада профспілок Івано-Франківської області