IMG 4673 

З цієї нагоди 10 листопада п.р. відбулось розширене засідання Президії Миколаївської облпрофради, присвячене ювілейній даті.

У засіданні Президії взяли участь члени Президії, голови первинних профспілкових організацій, ветерани профспілкового руху Миколаївщини. На засідання Президії також були запрошені соціальні партнери: директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОДА Оксана Єльчієва, начальник Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Роман Возняк, генеральний директор Миколаївської обласної організації роботодавців «Промисловці та підприємці Миколаївщини» Олександр Шпиль, начальник відділення НСПП в Миколаївській області Наталія Жуковська.

На засіданні Президії було підписано Меморандум про співпрацю між Південним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці та Миколаївською обласною радою професійних спілок. Меморандум скріпили своїми підписами голова Миколаївської облпрофради Любов Онищенко та начальник Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Роман Возняк.

Голова облпрофради Любов Онищенко вручила соціальним партнерам Подяки за тісну співпрацю та вагомий внесок у розвиток профспілкового руху Миколаївщини.

З нагоди відзначення 75-ої річниці з дня створення Миколаївської облпрофради голова облпрофради Любов Онищенко виступила з питання: «Профспілки Миколаївщини: історія, сучасність, перспективи».

В засіданні Президії облпрофради взяла участь та виступила колишня голова Миколаївської облпрофради, яка очолювала облпрофраду найбільший термін – понад 16 років (1986-2002 роки) Надія Макарова, ветерани профспілкового руху.

Наприкінці розширеного засідання Президії учасники зробили пам’ятне фото.

Детальніше: https://profrada.mk.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=5091:-75-&catid=5:2011-04-15-10-13-07

IMG 4710

Миколаївська обласна рада профспілок