Зустріч 4

Чернівецька обласна рада профспілок зміцнює прямі стосунки з колегами-профспілковцями і їх родинами з інших областей України, особливо тих, які  зазнали ворожої агресії з боку росії. Зокрема, такі контакти налагоджено з Київською облпрофрадою. Регулярними стали робочі зустрічі керівників обох територіальних профоб’єднань Володимира Барабаха та Василя Хвостікова.

Під час крайньої поїздки голови Чернівецької облпрофради до київських колег їм передано набір продуктів харчування, медикаментів, одягу та взуття, які використано для жителів сільських населених пунктів Київської області, що найбільше постраждали від російської окупації. З Буковини надійшла також безповоротна фінансова допомога київському територіальному профоб’єднанню для здійснення його статутної діяльності.

15 листопада у Чернівцях відбулася чергова робоча зустріч профспілкових лідерів обох регіонів, у ході якої йшлося про подальший розвиток двосторонніх відносин. У рамках зустрічі, за участі члена Молодіжної Ради ФПУ Катерини Волошко та генерального директора ОКНП   ”Чернівецький обласний медичний центр соціально значущих хвороб“  Володимира Мочульського, обговорено перспективи участі профспілкових організацій в реалізації Програми з розширення добровільного консультування і тестування на ВІЛ-інфекцію у Київській, Чернівецькій та Хмельницькій областях за підтримки  Міжнародної організації праці (МОП) відповідно до пілотного проєкту за  фінансування UNAIDS UBRAF Country Envelope for Ukraine.

Зустріч 5

Михайло Лєньков,

завідувач відділом з питань

 соціально-економічного захисту

 Чернівецької облпрофради