IMG 2335

          У запорізькій обласній раді професійних спілок 15 листопада поточного року пройшов семінар з питань колдоговірної роботи. У роботі семінару взяли участь понад 50 представників профспілкового активу області: голови обласних членських галузевих профспілкових організацій та їх районних,  первинних профорганізацій.

        

  Модератор семінару Тамара БЕЛЕСКОВА, виконуюча обов’язки Голови Запорізької обласної ради профспілок, ознайомила учасників зі змінами чинного законодавства України стосовно колективних договорів, їх повідомчої реєстрації, постановою Президії Федерації профспілок України від 30.10.2023 «Про основні завдання колективно-договірної роботи на 2024 рік» та з актуальними особливостями ведення соціального діалогу і колдоговірної роботи в умовах воєнного стану.

IMG 2319

          Начальник відділу праці Управління з питань праці Запорізької міської ради  Тетяна ЦИГАНОК ознайомила учасників семінару зі змінами у законодавстві та особливостями оформлення колективних договорів і проведення їх повідомчої реєстрації в умовах воєнного стану.

          Учасники семінару отримали відповіді на незрозумілі для них питання у сфері ведення колдоговірної роботи в трудових колективах в сучасних умовах.

         IMG 2341

Запорізька обласна рада профспілок