1934
16 листопада в Закарпатській обласній раді профспілок відбулися урочистості з нагоди 25-ї річниці утворення Національної служби посередництва і примирення.
У заході взяли участь представники сторін соціального партнерства - начальник відділення НСПП в Закарпатській області Роман Котляров, заступник начальника Ольга Воловар, головний спеціаліст відділення Олександр Моргентал, голова Закарпатської обласної ради профспілок Іван Зелінський, заступник голови облпрофради Магдалина Глушеня, голова обласної профорганізації машинобудівників та приладобудівників, обласної профспілкової організації працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів, трудовий арбітр Національної служби посередництва і примирення Василь Пазяк.
У вітальному слові начальник відділення НСПП в Закарпатській області Роман Котляров подякував лідерам профспілок за вагомий внесок у стабілізацію соціально-трудових відносин, сприяння вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів), високий професіоналізм та забезпечення соціального спокою в краї. Також він наголосив, що в сучасних реаліях слід забезпечити чітку та стійку співпрацю між державою, роботодавцями, найманими працівниками, вживати всіх можливих заходів з метою недопущення зростання соціальної напруги як в окремих трудових колективах, так і в суспільстві загалом.
Заступник начальника відділення НСПП Ольга Воловар окреслила основні здобутки роботи Відділення за 10 місяців 2023 року та зазначила, що подолати проблемні питання в сфері соціально-трудових відносин не можливо без ефективного соціального діалогу.
1936
Під час заходу відбулося вручення відзнак НСПП. Зокрема, за особистий вагомий внесок у стабілізацію стану соціально-трудових відносин в Закарпатській області Подяками Національної служби посередництва і примирення нагороджені Іван Зелінський та Василь Пазяк. Нагороди їм вручив Роман Котляров.
Голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський подякував колективу відділення НСПП в Закарпатській області за співпрацю, високий професіоналізм та чітку громадянську позицію і нагородив Почесними грамотами облпрофради за активну співпрацю з профспілками Ольгу Воловар, Олександра Моргентала та завідувачів інформаційно-консультаційних центрів області.
1938
На закінчення урочистого заходу начальник відділення НСПП в Закарпатській області Роман Котляров щиро подякував всім присутнім за плідну співпрацю та небайдужість до спільної справи. Було зроблено колективне фото на згадку про зібрання.
На фото: під час урочистостей з нагоди 25-ї річниці утворення Національної служби посередництва і примирення.
 
Сергій Баранчиков,
прес-центр Закарпатської облпрофради