1975
Серед спортивної громадськості Закарпаття великим авторитетом користується тренер-викладач з пауерліфтингу КО ДЮСШ "Спартак", майстер спорту, суддя Національної категорії Михайло Рошко.
Серед його вихованців - перший в нашій країні майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу Віталій Тетеуца, чемпіон світу та України в своїй віковій категорії Федір Лемак, чемпіони України Мар'яна Мучичка, Михайло Когут , Крістіна Агеєва та інші спортсмени.
За поданням Закарпатської обласної організації ФСТ "Спартак" (голова Микола Щадей), за багаторічну сумлінну роботу, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та з нагоди 65-річчя від дня народження тренера-викладача Михайла Рошка нагороджено Почесною грамотою Закарпатської обласної ради профспілок.
Цю нагороду відомому тренеру вручив голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський.
На фото: голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський (праворуч) вручає нагороду тренеру-викладачу з пауерліфтингу КО ДЮСШ "Спартак" Михайлу Рошку

Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради