2574
Серед спортивної громадськості Закарпаття великим авторитетом користується голова обласної організації ВФСТ "Колос" Василь Хмельницький - один з кращих організаторів спортивно- масової роботи у нашому краї.
З його безпосередньою участю в області проводяться всеукраїнські спартакіади і турніри сільських спортсменів з різних видів спорту, обласні змагання школярів навчальних закладів, територіальних громад, до активних занять фізкультурою і спортом залучаються різні категорії населення у районах. Стабільно працюють ОДЮСШ "Колос" та УСБ "Закарпаття" в м.Берегові.
Василь Хмельницький обраний членом Закарпатської обласної Ради профспілок, членом Президії Закарпатської обласної профспілкової організації працівників АПК.
За сумлінну роботу, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та з нагоди 55-річчя від дня народження голову Закарпатської обласної організації ВФСТ "Колос" Василя Хмельницького нагороджено Почесною грамотою Закарпатської обласної ради профспілок.
Цю нагороду йому вручив голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський.
На фото: голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський (ліворуч) вручає нагороду голові Закарпатської обласної організації ВФСТ "Колос" Василю Хмельницькому
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради